Wie ben ik? 

 

Diploma's

Hi, ik ben Stevie. Ik ben 20 jaar oud en ik heb besloten om mijn droom achterna te gaan. Ik heb 3 jaar de sportopleiding Sport en Bewegen gedaan op het Albeda. Ik heb hiervoor ook mijn diploma's gehaald. Ik heb mijzelf 2 jaar lang gespecialiseerd in fitness en heb dan ook mijn FITVAK A diploma behaald. Ik heb besloten om meisjes en vrouwen te helpen met fit worden. Momenteel volg ik de opleiding Maatschappelijke Zorg.

 

Mijn sport

Ik heb 14 jaar met veel plezier atletiek beoefend en ben mij toen gaan specialiseren in sprinten. Ik was goed in de 100 en 200 meter sprint. Na 14 jaar had ik behoefte in een nieuwe prikkel, Ik heb besloten om mij te gaan richten op fitness en thaiboksen. Ook heb ik 5 jaar atletiektraining gegeven met veel plezier. Dit heb ik gedaan aan de leeftijdsgroep 6 tot 11 jaar.

 

Waarom?

Waarom? Sport is zo ontzettend belangrijk voor de gezondheid. Zowel op conditioneel als kracht vlak. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat sport mij veel heeft opgeleverd. Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen. Door sport kwam ik ook in contact met andere mensen. Hierdoor heb ik mij ook op sociaal gebied meer ontwikkeld. Ook ben ik door sporten sneller door herstelprocessen gekomen. Vergeet niet dat sport een super fijne uitlaatklep is waar je je verstand even op nul kan zetten. 

 

Ik wil jou helpen om jouw sportdoelen te behalen.