Voedingsschema's


Je kan kiezen uit verschillende voedingsschema's. Hoe gaat het nou precies in zijn werk?

Als je hebt besloten om bij mij een schema te laten maken begin ik eerst met een vragenlijst. Op deze vragen lijst stel ik vragen die erg belangrijk zijn om een goed schema op maat te maken. Hieronder zijn de opties die je zou kunnen kiezen. De prijzen kunt u vinden in de prijzenlijst.

 

Voeding schema op maat

Hier wordt eenmalig een voedingsschema gemaakt op maat. Ik vraag alle nodige informatie zodat het schema op maat gemaakt wordt. Denk hierbij aan allergieën, voorkeuren en mogelijkheden. Er wordt hierbij 1 dagschema gemaakt. Wel krijg je tips hoe je eventueel zou kunnen variëren.

 

Aanbod Aanwezig
Voedingsschema Ja
Begeleiding van een maand Nee
Aanpassing van voedingsschema Nee

Voeding schema op maat EXTRA

Hierbij wordt een Voeding schema gemaakt en daarbij wordt u 1 maand begeleid. Ik vraag alle nodige informatie zodat het schema op maat gemaakt wordt. Denk hierbij aan allergieën, voorkeuren en mogelijkheden. Het schema kan in die maand eventueel aangepast worden als dat nodig is. De begeleiding houdt in dat je altijd terecht kan met vragen. Ook krijg je hierbij een weekschema met alle dagen van de week. Er wordt elke week gekeken naar het gewicht.

 

Aanbod Aanwezig
Voedingsschema Ja
Begeleiding van een maand Ja
Aanpassing van voedingsschema Ja

Vragen?

Als je vragen hebt stuur mij dan gerust een mailtje of een berichtje op Instagram of Facebook. Ga naar contacten om mij te bereiken.