Trainingsschema's

Sportschema's voor op de sportschool maar ook voor thuis!

 

Je kan kiezen uit verschillende sportschema's. Zowel een sportschema voor op de sportschool maar ook een zwaar schema voor thuis. Hoe gaat het nou precies in zijn werk?

Als je hebt besloten om bij mij een schema te laten maken begin ik eerst met een vragenlijst. Op deze vragenlijst stel ik vragen die erg belangrijk zijn om een goed schema op maat te maken. Hieronder zijn de opties die je zou kunnen kiezen. De prijzen kan je vinden in de prijzenlijst.


Training schema op maat:

Hier wordt eenmalig een trainingsschema gemaakt op maat. Ik vraag alle nodige informatie zodat het schema op maat gemaakt kan worden. Denk hierbij aan blessures, voorkeuren en mogelijkheden. De schema's kunnen gemaakt worden voor in de sportschool maar ook voor thuis. Wel kunnen hier verschillende dagschema's bij in begrepen zitten.

 

Aanbod Aanwezig
Trainingsschema Ja
Begeleiding van een maand Nee
Aanpassing trainingsschema Nee

Training schema op maat EXTRA

Hierbij wordt een trainingsschema gemaakt en daarbij wordt je 1 maand begeleid. Ik vraag alle nodige informatie zodat het schema op maat gemaakt kan worden. Denk hierbij aan blessures, voorkeuren en mogelijkheden. De schema's kunnen gemaakt worden voor in de sportschool maar ook voor thuis. Het schema kan in die maand eventueel aangepast worden als dat nodig is. Deze begeleiding houdt in dat je altijd terecht kan met vragen. Ik leg alle oefeningen specifiek uit. 

 

Begeleiding Aanwezig
Trainingsschema Ja
Begeleiding van een maand Ja
Aanpassing trainingsschema Ja

Vragen?

Als je vragen hebt stuur mij dan gerust een mailtje of een berichtje op Instagram of Facebook. Ga naar contacten om mij te bereiken.