Prijzenlijst

Training en voeding

Training en voeding Prijs
Trainingsschema op maat € 10 per keer
Voedingsschema op maat € 10 per keer
Trainingsschema op maat EXTRA € 15 in de maand
Voedingsschema op maat EXTRA € 15 in de maand
Combi pakket ( trainings - en voedingsschema op maat ) € 15 per keer
Combi pakket ( trainings - en voedingsschema op maat EXTRA ) € 25 in de maand

Bootcamp

Bootcamp Prijs
Proefles Gratis
Bootcamp € 10 per les

Informatie over het aanbod samengevat

 

Training schema op maat:

Hier wordt eenmalig een trainingsschema gemaakt op maat. Ik vraag alle nodige informatie aan jou zodat het schema op maat gemaakt wordt. Denk hierbij aan blessures, voorkeuren en mogelijkheden. De schema's kunnen gemaakt worden voor in de sportschool maar ook voor thuis. Klik hier voor de uitgebreide informatie.

 

Voeding schema op maat

Hier wordt eenmalig een voedingsschema op maat gemaakt. Ik vraag alle nodige informatie aan u zodat het schema op maat gemaakt wordt. Denk hierbij aan allergieën, voorkeuren en mogelijkheden. Klik hier voor de uitgebreide informatie.

 

Training schema op maat EXTRA

Hierbij wordt een trainingsschema gemaakt en daarbij word je 1 maand begeleid. Het schema kan dan ook eventueel aangepast worden. Klik hier voor de uitgebreide informatie.

 

Voeding schema op maat EXTRA

Hierbij wordt een voedingsschema gemaakt en daarbij word je 1 maand begeleid. Het schema kan dan ook eventueel aangepast worden. Klik hier voor de uitgebreide informatie.

 

Bootcamp

Geef je nu op voor de Sportivie bootcamp. Hierbij wordt er op een leuke en intensieve manier gesport. Klik hier voor de uitgebreide informatie.